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Thursday, March 19, 2009

Coffee Nudge - Golpe de Cafe




INGREDIENTS

  • 8 cups hot brewed coffee
  • 8 fluid ounces coffee flavored liqueur
  • 8 fluid ounces brandy
  • 4 fluid ounces creme de cacao
  • 2 cups whipped cream, garnish
  • 2 tablespoons chocolate sprinkles

DIRECTIONS

  1. In the bottom of 8 coffee mugs, pour 1 ounce each coffee liqueur and brandy. Pour in 1/2 ounce each creme de cacao. Fill each cup with hot coffee and garnish with a dollop of whipped cream and chocolate sprinkles.
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INGREDIENTES

  • 8 tazas de cafe caliente hervido
  • 8 onzas de licor de cafe
  • 8 onzas de brandy
  • 4 onzas de crema de cacao
  • 2 tazas de crema batida (como guarnicion)
  • 2 cucharadas de rocio de chocolate (pequenas chispas)

DIRECCIONES

  1. En el fondo de 8 tazas vierta 1 onza de licor de cafe y 1 onza de brandy. Vierta 1/2 onza de crema de cacao en cada taza. Llene las tazas con el cafe caliente y para decorar agregue la crema batida y las chispitas de chocolate.

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